The Birthday Massacre Board The Birthday Massacre Board

Go Back   The Birthday Massacre Board > More Topics > Help Central

Help Central Assistance, feedback, information, Q&A related to this website.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-24-2008, 12:12 PM
HellBoy's Avatar
HellBoy HellBoy is offline
Violet
 
Join Date: Jan 2008
Location: NYC
Posts: 25
Send a message via AIM to HellBoy
Default Attn: Echo

You might want to change the character minimun for replying to a thread. I thried replying with " Hi" in the welcome thread and a message poped up saying I need a min of 10 charaters even though I was quoting there post and it was at least 100 characters.

Just thought it might be something you should tweak.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2008, 08:10 PM
Echo's Avatar
Echo Echo is offline
Admin
 
Join Date: Jan 2008
Location: Colorado
Posts: 276
Default

Thanks. I bumped the character minimum down to 1.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-25-2011, 01:13 PM
bod's Avatar
bod bod is offline
MCMLXXXIV
 
Join Date: Mar 2010
Location: With darkholiday, formerly Cymru
Posts: 3,753
Default

Hi Echo. I can copy and paste pictures off other sites using windows xp in work but every time I try with windows 7 it always says the post contains too many characters. Any idea if it's just something that can't be done with W7 or if it's just my settings?
I've tried everything I can think of to do it and I just don't understand the whole url... thing!
Thanks Echo.
__________________

Your unfriendly neighbourhood Spider-bod

Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2011, 01:52 PM
Echo's Avatar
Echo Echo is offline
Admin
 
Join Date: Jan 2008
Location: Colorado
Posts: 276
Default

I don't know why you are seeing that error message. Can you send me a link to a picture that you're trying to post?

Typically you would paste a link to the image located in between IMG tags, like so:

HTML Code:
[IMG]http://www.example.com/random/filename.jpg[/IMG]
Reply With Quote
  #5  
Old 06-16-2011, 03:00 PM
bod's Avatar
bod bod is offline
MCMLXXXIV
 
Join Date: Mar 2010
Location: With darkholiday, formerly Cymru
Posts: 3,753
Default

Ah. In work the computers have XP and can copy and paste without that [img] bit, so never used them before. Will give that a try.
Thank you Echo.
__________________

Your unfriendly neighbourhood Spider-bod

Reply With Quote
  #6  
Old 06-16-2011, 03:04 PM
bod's Avatar
bod bod is offline
MCMLXXXIV
 
Join Date: Mar 2010
Location: With darkholiday, formerly Cymru
Posts: 3,753
Default

See if this works!


That's a yes! Thanks Echo, ^ that's for you off us all, especially me.
__________________

Your unfriendly neighbourhood Spider-bod

Reply With Quote
  #7  
Old 06-16-2011, 07:16 PM
MissLizzy's Avatar
MissLizzy MissLizzy is offline
Sugar And Filth
 
Join Date: Nov 2010
Location: England!!!
Posts: 2,171
Default

Hi there Echo!

Could you delete this thread I started please?? It appears someone already posted a topic about it!

http://board.violetprison.com/showth...highlight=shop
__________________
Everything stops for tea!
"PORCELAIN IN A PAPER-CUP WORLD"
Reply With Quote
  #8  
Old 03-19-2012, 01:25 PM
Abyshure's Avatar
Abyshure Abyshure is offline
Violet
 
Join Date: Jan 2012
Location: México and nowhere
Posts: 87
Default

Quote:
Originally Posted by bod View Post
See if this works!


That's a yes! Thanks Echo, ^ that's for you off us all, especially me.
Thanks, you are awesome too
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 03-22-2012, 07:44 PM
bod's Avatar
bod bod is offline
MCMLXXXIV
 
Join Date: Mar 2010
Location: With darkholiday, formerly Cymru
Posts: 3,753
Default

Hi Echo, i've tried but I can't seem to find a way to use an animation as my profile picture. Is it possible?
Thanks.
__________________

Your unfriendly neighbourhood Spider-bod

Reply With Quote
  #10  
Old 03-23-2012, 03:02 PM
Echo's Avatar
Echo Echo is offline
Admin
 
Join Date: Jan 2008
Location: Colorado
Posts: 276
Default

Hi bod,

What happens when you try to use an animation? Do you see an error message?
Reply With Quote
  #11  
Old 03-23-2012, 03:08 PM
Marionetta's Avatar
Marionetta Marionetta is offline
Demi-Human
 
Join Date: Feb 2011
Location: The Internet
Posts: 8,599
Default

Yo, Echo!

Hate to pile on the workload, but is it possible to resize the avis so we can get our gifs avis to move?
Also, organising the forums and making subforums for movies and such. What do you think?
__________________

Live and die, live and die – as if in a dream
I just want to sleep
Reply With Quote
  #12  
Old 03-23-2012, 04:09 PM
Marionetta's Avatar
Marionetta Marionetta is offline
Demi-Human
 
Join Date: Feb 2011
Location: The Internet
Posts: 8,599
Default

Quote:
Originally Posted by Octopo View Post
My avi is a functional (though poor-quality) animated gif, so I don't see why you guys are having problems.
You remember that Excalibur avi I had? It was supposed to dance.
__________________

Live and die, live and die – as if in a dream
I just want to sleep
Reply With Quote
  #13  
Old 03-23-2012, 05:03 PM
bod's Avatar
bod bod is offline
MCMLXXXIV
 
Join Date: Mar 2010
Location: With darkholiday, formerly Cymru
Posts: 3,753
Default

Everything i've tried doesn't work. I've gone to edit profile picture on my page and where it says to link the picture it always says invalid URL or invalid file. Tried using [img] codes too.
Tried uploading from my hard drive instead and it just comes up static.
Maybe the file is too big for either way? Will see if I can change it and try again.
__________________

Your unfriendly neighbourhood Spider-bod


Last edited by bod; 03-23-2012 at 05:10 PM.
Reply With Quote
  #14  
Old 03-24-2012, 12:26 AM
Dark_Spiral's Avatar
Dark_Spiral Dark_Spiral is offline
No.
 
Join Date: Nov 2009
Location: Somewhere.
Posts: 13,515
Default

Hey, Echo, will we ever get that mod?
__________________
Green is not a creative colour.
Reply With Quote
  #15  
Old 03-24-2012, 04:16 PM
DoomGem's Avatar
DoomGem DoomGem is offline
In the Mood
 
Join Date: Oct 2008
Location: (UNiVERSE-CiTiES)
Posts: 11,552
Default

^ I think he's kinda left that up to you guys if you really want one. I'm not Echo, but I think the best answer to your question at this point would be "Maybe". After all, that's currently the winner of the poll

I think it would be best if you first decided who the hell you'd want to be mod and then go from there...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.